• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

prezent od B&W

aryan, za darmo "to w ryj dać moge dać" :P ;) nie no żart oczywiście:D Taki grypsik mi sie z dobrego polskiego filu przypomniał :)

Ja też zamówiłem, ciekawe może cos przyjdzie. A takie inne gadzety darmowe trzeb szukac, firmy sporo$$$$ wydaja na reklame własnie w ten sposób.

umberto, dzieki :) wiedziem co to ubuntu, ale skoro az 50 cd to myslalem ze to nie to...

dostalem ta plytke jak podepne dvd-rom do kompa to powiem co tam jest niestety ma tylko 2 pierdzace glosniki komputerowe i starego sounblastera

ps. mieszkam w anglii na plytke czekalem ze 3 dni

a ja mada faka !! juz cekam z miecha i jeszcze nic !! :| omg kiedy to przyjdzie bo znowu czekac to kurde lipa !!

dostaliscie moze juz plytke ??

nadzik, jak nie mozna? Ja sie wpisalem wczoraj jeszcze raz :D
Pawel S., mi przyszedl po 2 tyg :) Bo zamowilem 29go a 1szego wysyłka byla :) Zaloguj sie to pokaze Ci sie status zamowienia :)

Paweł zamawiałeś z hurtowni ? jak zamówiłeś dużo płyt to możesz czekać nawet 2 miesiące. Jak chcesz kilka sztuk na już to wejdź na ubuntu.pl , na forum jest nawet specjalny dział gdzie rozdają ubuntu. Poszperaj w tematach i napisz do kogoś kto ma więcej płyt, napewno ci wyśle za darmo.

hehheehe ale zwala.>!!!^%$654:D:D::P:P

dostalem wlasnie przesylke z ubuntem:D:D:P

[ Dodano: 2006-05-29, 12:06 ]
no ale niestety dostalem tylko czesc zamowienia:/
nieprzyslali mi wersji na 64bitowe procki...
czyli w pudelku zanajduje sie 30 kompletow (po 2 plyty) plytek ktore wieczorem przetestuje :D

Do mnie przed chwila listonosz przyniosl plytke od B&W.Nic nie placilem(do niedowiarkow:-P)Plytke zamawialem z 3 tygodnie temu.

Powrót