a ja dziś sobie zamówiłem 3 szt na różne adresy
Ciekawe kiedy przyjdą 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
KIVLOV napisał:Ktoś już znalazł podobne akcje na innych stronach?
Tzn co byś chciał wiedzieć? Za darmo możesz dostać instalki systemu Linux(na podobnej zasadzie jak od B&W)...a z tym ubuntu o co chodzi ?![]()
i tylko o to chodzi ?csbiczek napisał:Za darmo możesz dostać instalki systemu Linux
To jest dla tych co mają super szybkie łącze, więc odpadam mam zaledwie 1mb.pegelmesser napisał:Nie ale za to warto zajrzec na http://www.avaxhome.ws/music
Mało Ci?dolphin123 napisał:Za darmo możesz dostać instalki systemu Linux
i tylko o to chodzi ?![]()
KIVLOV napisał:To jest dla tych co mają super szybkie łącze, więc odpadam mam zaledwie 1mb.
Chciał bym mieć takie łącze jak wydaje CI się że masz.... Masz 1 Mega BIT a nie bajt, a to 8 razy mniej....KIVLOV napisał:1 MB = 1024 kB (MB - megabajt)
Mógłbyś mi wyjaśnić jak to obliczyłeś? Bo z mojej wiedzy wynika że 1mb=1000000 bpegelmesser napisał:To faktycznie mało 1mb=0,001b=0,0000125B :wink:
KIVLOV napisał:Bo z mojej wiedzy wynika że 1mb=1000000 b
| Ale z was lamy. Przecież strona dobrze liczy, wpisałem 1MB i dobrze wyliczyło pozostałe. Głupie dzieci nawet w symbolach nie piszą wielkich liter i kolejna głupawa dyskusja o dupie marynie wyszła. Idźcie sweterki podziergać, nogi umyć czy cokolwiek bo pie...licie smuty aż przykro patrzeć. | |
Mniej więcej , wystarczy studentem być, albo się interesować raz na jakiś czas i dostać winde 2008 pocztą za free ;]csbiczek napisał:No a o co jeszcze? Microsoft rozdaje też swoje produkty i wyśle CI go jeszcze za friko tylko po to żebyś go używał? :razz: