tez czekam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pegelmesser napisał:Straszne rzeczy. Rownie dobzre mozna napisac ze juz rok sie czeka (bo przeciez moglo sie zamowic ja rok temu...). Juz nie robmy tu dziecinady, przyjda plyty to beda.
KIVLOV napisał:Ja np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka
KIVLOV napisał:Nie rozumiem Twojej agresji i niezadowolenia - przeszkadzają posty to nie wchodź tutaj.. Nikt nie zmusza do czytania postów.
Ja np. chciałbym wiedzieć czy do kogoś już doszła płytka bo jest więcej osób, którzy mniej więcej w moim czasie "zamówili" płyty.
Ps szkoda, że nie używasz polskich znaków.
A Ty pegelmesser nie bądź taki do przoduBo śmiać mi się chce ( albo płakać - sam nie wiem co
) jak taki stary gościu pisze głupoty na poziomie zerówkowicza
A to, że Ty kaleczysz polszczyznę nie stosując polskich znaków, nie zależy raczej od tego, czy to forum wymaga polskich znaków, czy nie, tylko świadczy o Twojej inteligencji i kulturze
co prawda to prawda, ojczystego języka nie umieć używać to wstyd, i nie piszę bezpośrednio do kogokolwiek.cudny90 napisał:A to, że Ty kaleczysz polszczyznę nie stosując polskich znaków, nie zależy raczej od tego, czy to forum wymaga polskich znaków, czy nie, tylko świadczy o Twojej inteligencji i kulturze![]()