Najwięcej radości dają rzeczy mało praktyczne, zabawne
eee to chyba ja i wiekszość moich znajomych jestesmy dziwni :/ Zabawne prezenty są zabawne jak się jest w gimnazjum, albo się nie dorosło. Gdybym dostał od dziewczyny wyskakującego klauna z pudełka to chyba spytałbym się czy wszystko z nią okej. Prezenty praktyczne są dobre bo sa praktyczne i wcale nie łatwo coś takiego wymyślić. Ostatnio dostałem świetny zestaw żetonów do pokera, sam bym sobie tego w życiu nie kupił bo szkoda by mi było kasy, nie gram tak często. Ale to praktyczne jest i będę mieć te żetony wiele lat, za każdym razem kiedy będę ich potrzebował to będę pamietać, że mam je od mojej panny.
Dobrym prezentem dla dzieciaków czy innych mlodocianych mogą być gry planszowe. Szkoda, że w dzisiejszych czasach są one wypierane przez konsole, ipady i inne takie. Ja sam chciałbym dostać miniMastermind...pamiętacie to

PS Drzewko szczęścia ? przecież to idealny przykład łapacza kurzu. To już lepiej zainwestować w świeczke zapachową, dziewczyny takie coś lubią, dodatkowo można świeczkę przetestować i zrobić "romantyczny" nastrój