Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pro Tonsil jest firmą prywatną czy państwową?
marjano82 napisał:Bo jak już mówiłem pierwsze konstrukcje to Tonsil, Tesla czy STX
jak bys nie wiedzial to tonsil upadal juz kilka razy i ludzie zarzadzajacy ta firma nadal te same bledy robiamarjano82 napisał:Jak nie potrafią porządnie zarządzać firmą to niech upadna a w ich miejsce pojawi się inna, lepsza, lepiej zarządzana firma
bo STXem zarzadza jeden koles ktory ma wizje i ambicjeShiver napisał:A tak poza tym stx produkuje głośniki które mogą być porównywalne z tańszymi zachodnimi przetwornikami.
Wiem że z Czech, ale chodziło o to, że od Tonsili, Tesli czy STX-ów właśnie zaczyna się przygodę z DIY. Miałem na myśli , że przetworników Tonsila, jak i innych wspomnianych powyżej używa się w bardziej budżetowych konstrukcjach, nie ma, albo jeśli jest a ja się nie dość orientuję, nie została wystarczająco wypromowana marka polskich głośników z wyższej półki. Nie to że jakiś patriotyzm przesadnie mna w tej dziedzinie kieruje ale fajnie byłoby gdyby powstawały- także tutaj bardziej zaawansowane konstrukcje na polskich przetwornikach.Shiver napisał:Tesla jest z czech
A tak poza tym stx produkuje głośniki które mogą być porównywalne z tańszymi zachodnimi przetwornikami.![]()
WiedziałemPawel S. napisał:jak bys nie wiedzial to tonsil upadal juz kilka razy i ludzie zarzadzajacy ta firma nadal te same bledy robia![]()