• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Probleb z GG :/ juz nie mam pomyslu.

Reakcji
0
Siema.
Mam taki problem z gg ze siedze chwile i wyskakuje komunikat ze wystapil blad i gg sie zamyka.Myslalem ze to jakis wir zeskanowalem kompa i nic to zrobilem formata odpalilem gg i dalej ten problem wystepuje. Instalowalem inna wersje i tez nic to nie dalo. Juz nie mam pomyslu co moze byc przyczyna a ktos z was moze mial taki sam problem :)
Z gory dzieki za pomoc :)

Pozdro

miałem taki problem :D
rozwiązanie - łopatologia ---> reinstalka,
już chyba z pół roku nie było więc trzeba było przeprowadzić ...
pozatym radze używać gg 6.x ,
to zaczęło się dziać jakiś czas po zainstalowaniu 7 i ponownej zmianie na 6 ...

jezeli masz XP to musisz uzyc kreatora konfiguracji sieci tam gdzies w akcesoriach jest w zakladnce komunikacja, ustal sobie tam jaka masz siec, np ze laczysz sie za pomoca innego komputera itp. kreator poprowadzi cie za raczke a na koncu wybierz ze chcesz zakonczyc i nie chcesz konfigurowac innych komputerow itp. mnie to pomagalo zawsze ale to zawsze

no wlasnie instalowalem gg 7 i potem znow 6.x ale robilem formata i wogole

wisnia, probowalem dalem w p.sterowanie konfiguracje sieci i kupa bo ja mam neo. Tam mam tylko karte sieciowa z ktorej nie kozystam :/ i lipa

ja korzystam z tlena bo jest duzo lepszy, dziala caly czas i do tego jak dostajesz maila to ci sie jeszcze do tego na ekranie pojawia powiadomienie

zainstalowalem tlena ale tez cos nie tak jest bo wyskakuje jakis blad ale sie nie zamyka :/ ja juz nie mam pomyslow wogole

tak mam xp z sp2 :) mam firewalla, ustawilem rowniez zgodnosc z windows 98 i nic dalej tak samo;) Ale wpadl mi pomysl zeby wylonczyc raportowanie bledow z windowsa moze pomoze

Pozdro

wcale nie trzeba uzuwac kreatora sieci i innych pierdół;
na xp mialem ten sam problem :P

zrób tak:
zainstaluj wersje gg7; na ta wersje zainstaluj gg6.1 ( wyjdzi Ci wersja ok 6.5:P)
u mnie dziala od czasu pojawienia sie 7, i nie mam reklam :)

wcale nie trzeba uzuwac kreatora sieci i innych pierdół;

wedlug ciebie nie potrzeba ale nie oznacza to wcale ze nie pomaga, w moim przypadku nie musialem 10 razy gg instalowac tylko po formacie robilem konfiguracje sieci i zadne bledy juz nie wyskakuja

raportowania bledów nie wylaczaj!!!!! wylacz zgodnosc z win 98, w firewallu nic nie zmieniaj

[ Dodano: 2005-12-26, 12:18 ]
zainstaluj 2 wersje naraz i bedzie ok

Nie działa ci GG to zrób formata :p jakie ludzie rozumowanie mają :P zamiast wejść na google i wysilić sie w szukaniu rozwiązania ;/...

Powrót