Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
sprawdz czy nie masz pojemnosci ograniczonej zworka na dysku , a jak nie to to odpal goz innym dyskiem a tego caviara jako slave i zobacz czy z tego drugiego dysku widac pojemnosc 127GB czy wiecej a dysk kupiony nowy ?
no właśnie. Nowy komp itd.... włożyłem instalkę Win Xp bez service packa i pokazało mi całkowity obszar dysku ok 130 GB, sformatowałem cały obszar na NTFS. Kombinowałem z uaktualnieniem BIOSU ale nic z tego dalej tyle samo pokazuje. Może faktycznie to wina Windy
dokładnie tak jak mówi JAREK. Instalka Xp z Service Pack 2 pomogła, widzi calutki dysk. Dzięki
P.S. Teraz tylko niech ktoś poleci jakieś gry dobre to w końcu zagram bo na starym sprzęcie nic nie chodziło prawie
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.