• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Problem z Kolumnami

Wszystko czyli najlepiej cały głośnik. Poszukaj najlepiej takich samych głośników (oryginały, żadne zamienniki!).

nieoplaca sie. zregeneruj te glosniki co masz a jak nadal niedzialaja najlepiej to wywal je i kup cos normalnego

LoGaN9917 napisał:
To nie wzmacniacz. Jak podłączyłem głośniki od wierzy to normalnie działają.
skoro po podłączeniu do innego wzmacniacza głośniki grają względnie normalnie to chyba logicznym wyjaśnieniem tego stanu rzeczy jest to że usterka dotyczy właśnie wzmacniacza ?!

Pawel S. napisał:
nieoplaca sie. zregeneruj te glosniki co masz a jak nadal niedzialaja najlepiej to wywal je i kup cos normalnego
albo to co masz na allegro wystaw, najlepiej razem ze wzmakiem...

Najlepiej byłoby poszukac właśnie tego GDNa :wink:

[ Dodano: 2008-06-10, 15:47 ]
ew cos o podobnych parametrach

Na allegro nie mogę znaleźć takich samych tj GDN 20/50 a zamienniki nie wiem które wybrać więc proszę o jakieś linki

nie ma czegoś takiego jak zamiennik głośnika, a te z allegro to tylko podróbki które pasują wymiarami do tego głośnika którego szukasz

Jak zwał tak zwał mniejsza oto. Faktem jest że nie wiem jaką podróbkę kupić i dlatego proszę o to żeby ktoś podał mi link z głośnikiem który będzie pasował do mojej kolumny

LoGaN9917, oddaj do regeneracji. tylko takiej do prof. girmy na orginalnych elementach. wyjdzie taniej i blizej orginalu...

Powrót