• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

problem z koncówka mocy...

Reakcji
0
Mianowicie jak napisałem w temacie mam maly problem jaka wybrac koncowke mocy, chcialbym na ten cel przeznaczy ok 800-1300 pln, nie wiem jaki sprzet bedzie najlepszy w tej kategori cenowej wiec prosze o pomoc..

Kumpel mowil mi o firmie "Reloop" tutaj na forum czytałem o "DAP Palladium"... poradzcie nie chcialbym wtopić!!! Pomocy....

Miło by było gdybyś napisał czego od niego oczekujesz. Masz do niego kolumny (jeśli tak to jakie).

Narazie mam 2 sztuki wlasnej roboty, gdy juz bede mial koncowke to bede chcial kupic jakies kolumny estradowe!! W domu mam wzmaka technics i 2 kolumny wlasnej roboty suba i teraz musze kupic glosnik 12" do skrzynki alton 110!! Wiec narazie mam taki sprzet!! A od Koncowki oczekuje przedewszystkim duzego wzmocnienia i wmiare dobrej jakosci dzwieku!!!

Powrót