• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Problem z paczką z polniaka

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
0
Właśnie dostałem paczkę z polnika z częściami do zwrotnic. Otwieram a tam... całkiem inne rzeczy. Z tego co zamawiałem są tylko 2 i 1,5 m kabla. Myślicie że jak do nich napisze to doślą mi :?: miał już ktoś taki przypadek :?:

nie będzie problemu, zamiast pisać tu powinieneś odrazu napisać do nich ...

tak z ciekawości - duże rozbieżności ?

krzyhoo9, a w fakturze ktora dostales jest wszystko czy tylko te pozycje ktore wyslali??
przeciez jak z polinka odpisuja ci ze paczka poszla to kaza sprawdzic jej zawartosc w obecnosci kuriere - sprawdziles?? ;>

Spoko, wysłałem już do nich maila i czekam na odpowiedź. A paczki nie sprawdziłem bo przyszła pp (też nie wiem dlaczego). Jutro będę już pewnie znał finał

dj_zibi napisał:
Ale czy wy ludzie nie macie włąsnego rozumu o wszystko do innych?? Do WC też idziesz z mamą?

hheheh

maaaly napisał:
krzyhoo9, Ja dostalem Twoją paczke...:/ Ale coś popier... w Polinku.

hehehe

taaaaak... jeden ze śmieszniejszych topiców :mrgreen:

chłopaki, teraz to macie nawet zajebista opcję, zgadajcie się, wymieńcie paczkami, poinformujcie polink a on wam zwróci za wysyłki.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót