witam wszystkich mam problem z tda odrazu powiem że skożystalem z przycisku SZUKAJ i nie znalazłem nic co moglo by mi pomuc.Mój układ zdaje sie jest to kit avt2153(rbilem według opisu z EDW)-elementy kupilem osobno i plytke sam zrobilem.Płytka jest napewno dobra i elementy sa prawidłowo wlutowane(pare razy było to sprawdzane)układ zasilany jest z trafo 2x24V 200W mostek 30A i 2x10000uf i też napewno jest dobry-pare osób go widziało i mówią że jes ok tak samo jak końcówka.Po połączeniu wszystkiego razem i podaniu sygnalu na wejście(prubowalem rużnego rodzaju i poziomu sygnaly)wzmacniacz bardzo cicho gra bez problemu,jeśli jednak sygnał na wejściu dam troszke głośniej zaczna zniekształcać,zachowuje sie dokładnie tak jak by siadalo zasilanie(tak jakby podłączyć radio samochodowe z zasilacza 1A do pewnego momętu będzie grać ok a potem zacznie znieksztalcać) jeśli obetne niskie tony to jeszcze mozna troszke więcej z niego wyciągnąć(logiczne przy zasłabym zasilaniu)ale i tak idzie cicho i to nic mi nie daje słyszalem jak to ma grać.Aha układ w zasadzie wogule sie nie grzeje i pobiera bardzo mały prąd myślałem że może się nie włączyl ale napięcie na nóżkach o ile dobrze pamiętam 8 i 9 jes grobo ponad 1,5V.Spedzilem już dużo czsu nad szukaniem przyczyny dlaczego ten układ nie dziala, nic nie znalazłem i nie mam już pomysłu co by to mogło być zostaje tylko wymienic całą kostkę(czy mogły by byc takie objawy gdyby była uszkodzona?)Może ktoś miał też taki problem albo ma jakiś inny pomysł co by to mogło być z góry dzięki.POZDRO