Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Możesz :smile:Kocur napisał:a mam jeszcze pytanie: mogę nagrać Windowsa na płytke DVD ?
chico napisał:A co wtedy z filmami w HD(pliki wieksze niz 4gb) oraz obrazami gier? FAT32 ma ograniczenie bodajze do 4 GB na wielkosc plikow. A jak sie ma dwa dyski po 500GB to co mam miec 31 partycji? ;-)
jw_amigowiec napisał:Pozostale partycje - (...) zrob w formacie NTFS, najlepiej jedna duza partycje na pozostale wolne miejsce.
jw_amigowiec napisał:2. Wystrzegaj sie uzywania "modowanych" Windowsow. Zainstaluj normalnego windowsa, nie grzebanego - zadbaj jedynie o to, by miec wszystkie aktualizacje.
No tak. Bo to w systemie operacyjnym jest najważniejsze. :evil:pajol112 napisał:ma pelno skurek
No patrz. A ja używam oryginalnego xp'ka i od 2 lat nie miałem żadnego błędu, problemu i nic mi nie wyskakiwało :mrgreen: . Może jednak warto w oprogramowanie zainwestować?pajol112 napisał:Uwazam ze jest leprzy niz klasyczny xp bo nie ma tak duzo blendow, anie jak mialem xp-ka to ciagle wyskakiwal jakis komunikat o bledzie
Ale to są 'blendy' windowsa :mrgreen:chico napisał:P.S.
Polecam wlaczyc sprawdzanie pisowni w Firefoxie
Co do Windy, zainstaluj ja na partycji max 20 GB wybierajac system plikow FAT32. Zrob mala partycje, troche wieksza niz dwukrotnosc rozmiaru Twojej pamieci RAM. Ustaw plik wymiany na te partycje i za pomoca TweakUI ja ukryj w explorerze, uprzednio w zarzadzaniu dyskami zmieniajac jej litere np na Z:. Jesli masz 2 dyski, partycje owa utworz jako pierwsza partycje drugiego dysku - da to wiekszy zysk niz jakikolwiek mod Windy.
wafer, noo nie wmowisz mi ze orginalny system nie ma bledow :lol: