• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

program bassbox pro

Reakcji
0
witam,kupilem programik bassbox pro na ebayu za 60zl:)jezeli ktos na nim troszke pracowal i zna go, to bardzo prosze o kontakt pod numerem gg. 4525867 chcialem prosic o kilka wskazuwek i nie chce zasmiecac tym forum...dziekuje i pozdrawiam

wszystko spoko, tylko nie moge do ciebie napisac ani meila ani odedzwac sie na gg nie wiem o co cho...moze daj znac na moje gg 4525867

tak sie sklada ze jest oryginalny, posiadam na niego licencje.wiem ile kosztuje program w sklepie i to byla tak zwana okazja...

Grzegorz napisał:
flodins - a czy szymszymon napisal, ze kupil legala?;) To ze sobie wydal pare zlotych - bo lubi;) - nie znaczy, ze to legal! 129$ kosztuje w: http://www.ht-audio.com/bassbox.htm i raczej marne szanse na to, ze ktos Ci odsprzeda za 60pln z licencja, faktura itp.

no widzisz

witam,kupilem programik bassbox pro na ebayu za 60zl:)jezeli ktos na nim troszke pracowal i zna go, to bardzo prosze o kontakt pod numerem gg. 4525867 chcialem prosic o kilka wskazuwek i nie chce zasmiecac tym forum...dziekuje i pozdrawiam

napisz czego nie wiesz i co byś chciał się dowiedzieć, chętnie udzelimy ci wskazówek i to wcale nie jest zaśmiecanie forum

chodzi mi np o litraz,w okienku internal volume sa podabe vb i total...nie wiem ktory litraz jest wlasciwy...przy czestotliwosciach strojenia jest fb,ql i f3, i jezeli fb to czestotliwosc strojenia to co to f3 i ql.nastepnym problemem dla mnie jest to co to jest qlv przy wymiarach rury bass reflex.nastepnym problemem sa wymiary obudowy...program podaje litraz i "niby wymiary pudelka.."tylko nie wiem czy program podaje wymiary wewnwetrzne czy zewnetrzne...nie wiem takze do czego sluzy box volume displaced by miscellaneous object such as braces..

internal to pojemność wewnętrzna total to objętość zew,, wymiary możesz sprawdzić mnożąc, qlv jest związany z 'przepustowością' rurki basrefleksu jeśli mnie pamięć nie myli im większy ten współczynnik tym lepiej

oj panowie panowie...co wy macie z tym winisd??w temacie jest napisane basbox pro a nie winisd, wiec juz darujcie sobie to gadke...niektore osoby wola bardziej zaawansowane programy, win isd nie jest bogiem i raczej ma malutkie mozliwosci(wystarczy porownac go chocby np.z speaker workshop).pozdrawiam

[ Dodano: 2006-12-01, 10:27 ]
a na chwilke wracajac do winisd, to moze dopiero wersja alpha (wersja nie stabilna, ktora moze bardzo blednie symulowac i liczyc)jest warta uwagi.wiec wszystkim ktorzy tak kochaja to winsd radze czekac na wersje beta wersji alpha,pozdro

Powrót