Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam..Mam do was prosb czy mogli byscie zapodac jakims linkiem do dobrego programu do przywrcania danych po formacie.Bo mam jakies 2 ale zaden nie przywrca
Ja używałem Rstudio demówka jest darmowa ale przywraca jedynie pliki do kolko kB, pełną wersje możesz ściągnąć z muła albo czegoś innego. Niestety te programy raz działaja raz nie :/
Ja swoim 40gb w 100% z jednej partycji a z drugieej ok 25%danych (dysk przez zniszczona tasme stracil kontakt z czescia pinow i stracil caly system partycji i plikow)
niektore firmy reklamuja sie ze sa wstanie odzyskac dane nawet po 7-io krotnym sformatowaniu dysku, tan program co polecam jest w stanie odzyskac wszelkiego rodzaju pliki
on ma tam taka funkcje zeby skanowal dysk..
najpierw musisz wlaczyc skanowanie...
potem ci wyswietli wszystkie dane na temat ilosci formatowan i mozesz tam potem zobaczyc co mozesz odzyskac,
czasem posegregowne w oryginalne katalogi, czasem porozżucane
Jeśli to był szybki format to powinieneś odzyskać większość danych np. Easy recovery ale tylko pod warunkiem, że dane nie zostały nadpisane.
Jeśli nadpiszesz w to miejsce jakieś dane to nawet specjalistyczne firmy tego nie odzyskają (lub odzyskają bardzo mało). Znam z autopsji, oddaliśmy w firmie dysk do ontracka i w cenie 8000PLN odzyskali tylko drobną część plików.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.