• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

program pocztowy - jaki??

Reakcji
0
jaki polecacie program pocztowy??
osobiście używalem już:
-outlooka
-thunderbirda

i tak outlook byl w miare ok ale czesto mial problemy z wysylaniem wiekszych listów, pozatym moja mama z niego kozysta i bylo zamieszanie z tozsamościami, a thunderbird byl o wiele lepszy tylko ma problemy z obsluga konta gmail.com :(

jaki inny program mozecie mi polecic??

wymagania:
- obsluga wielu adesów
- katalogowanie wiedomości
- brak problemow z obsluga gmail.com
- jezyk polski lub latki spolszczajace

zaden :)

mam konto google.com i zarazem meila, takze sciagam tylko program Gmail Notifier dzialajacy w trayu, zajmuje 3 mega pamieci, jak dochodzi poczta to informuje mnie i odrazu moge wejsc na swoja skrzynke online ( w przegladarce) wygoda, prostota i szybkosc dzialania :)

ja mam tlen'a jako komunikator i zarazem poczte...
ma same plusy bo moge rozmawiac z uzytkownikami GG, kiedy dostaje maila rowniez pojawia mi sie na ekranie powiadomienie

tak jak wisnia, uzywam tlena przynajmneij sie nie pie....li jak gg no i poczta pod reka;p

Powrót