• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Program w TV o audio

Reakcji
0
Witam

Szkoda że nie ma w telewizji jakiegoś takiego programu w stylu "Narodziny Samochodu" Marka Evansa. Kto go ogląddał to wie o co chodzi.
Pasował by taki program w łaśnie w tym stylu. Gościu buduje przed kamerami np. wzmacniacz a potem do tego głośniki i suba. Myślę, że taki problem rozwiązał by wiele problemów początkujących konstruktorów. Zresztą co będę gadał, i ja bym go chętnie pooglądał

a w co? pajaów z siebie robicie? napisałem że przdał by się program a wy co? reżysera ze mnie robicie?
nidawno ktoś m,nie wkurwił i miałem opis na gg: "ludzie to skurwysyny a nie ludzie"
teraz muszę ten opis podtrzymać... więcej nic nie powiem

hehe, nie nerwuj sie tak :) w ten sposob pokazujemy ze my tez bysmy chcieli sobie takie cos obejrzec... :). chociaz jakby byl taki program to pomysl jakby spadla sprzedaz gotowych kolumn :), prawie kazdy by chcial sam sobie zrobic... :) - taniej niz ze sklepu, no i mozna cos porobich, chociaz nie wszyscy ludzie sa chetni do jakiejkolwiek pracy... :)

Tyle ludzi ma dosep do internetu, że gdyby chcieli robić kolumny, to tylko wchodzą na te forum. Poczytają je przez 3 noce i już dadzą radę zrobić dobre konstrukcje 2 drożne. Wystarczy trochę własnej inicjatywy. Ale przyznam, że sam bym chętnie oglądnał taki program.

P.S. Mógłby być odcinek specjalny pt. "Nautilusy(chyba tak się ti pisze) od kuchni" :)

wez czlowieku pomysl... kto ci to bedzie ogladac? te 5000 osob z elektrody i tego forum? beda ogladac jak jakis kolo lutownica wymachuje.... to nigdy nie przejdzie bo nikt tego nie bedzie ogladac, co innego gdyby to byl program o car audio, gdzie pokzauja testy sprzetu, instalacje audio i fajne bryki - na to by ludzie patrzeli

mozesz z takim pomyslec isc do jakiegos producenta lub rezysera i powiem tyle ze cie wysmieje

Powrót