Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Uruchomiłem na razie jedną końcówkę. Napięcie na R20 mam 0,343V.Jak odpalisz juz to zmierz napiecie na rezystorze R20=100R w wejsciowce, jak bedzie wiecej niz 0,35V to trzeba bedzie zrobic mala regulacje
borys napisał:Prad spoczynkowy zalezy mniedzy innymi od od pradu spoczynkowego stopnia napieciowego, dlatego musisz poczekac chwilke zanim IPS sie rozgrzeje (te 4 male tranzystorki w szczegolnosci).
A testował ktoś czy montowanie PCB obok radiatora jest lepsze niż montowanie na nim? Mam na myśli to, że elementy są bardziej podgrzewane, przez co pojawia się wpływ na punkty pracy półprzewodników, czyli w efekcie płynięcie w jakimś stopniu DC offset i prądu spoczynkowego. | ![]() |
Pytanie, czy jesteś pewien, że zalutujesz elementy z obu stron? Tj cyna będzie na top i bot?
Ciekawe jak Ty teraz tranzystory końcowe wlutujesz?posiedziałem trochę w weekend, takie coś wyszło
Jak? Normalnie, nie widzę żadnego problemu.Ciekawe jak Ty teraz tranzystory końcowe wlutujesz?