Przyczyny uszkodzenia nie znam, powiedział mi tylko, że "działało i pewnego dnia przestało" i że nie ma aktualnie czasu na zabawę z szukaniem problemu

.
Przy rezystorach zamiast IPS'ów (święcą się diody V+, V-, PWR, SPK, bias w obu kanałach ~22mV) OUT_R-GND: ~50mV ( DC ) oraz OUT_L-GND: ~40mV ( DC ).
Niestety nie mam jak zrobić dobrych zdjęć teraz, jako apart mam tylko telefon aktualnie, który jakości nie ma. Postaram się załatwić apart i zrobić dobrej jakości zdjęcia, ale będzie to dość problematyczne, ponieważ w niedzielę wyjeżdżam na 2/3 tygodnie i trochę mało czasu zostało.
Dziwnie zachowuje się to PCB, ponieważ czasem przy lekkim stuknięciu w potencjometr POT2 (bias kanał prawy), bias w tym kanale bardzo mocno wzrasta oraz po chwili zapala się dioda PRO. Również podobna sytuacja jest w momencie np. uderzenia mocniejszego w blat na którym stoi i200. W lewym kanale takie zachowanie nie występuje.
Teraz przez blisko godzinę, wszystko działało poprawnie przy IPS'ach i bias był stabilny. Po kilkukrotnym wyłączeniu zasilania, bias w prawym kanale skoczył w momencie uruchomienia na 35mV, a przy innych próbach wynosił na początku ~15mV.
Może to problem z potencjometrem biasu w prawym kanale?