• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Projekt kolumn podłogowych do salonu

No dobra ale miałem do czynienia a umie zrobić zwrotnicę to co innego ;) . Sam się na sobie przekonałem :) . Co do SB 29 to nie uważasz że będzie to trochę przesada :p ?

Nie mówię, że umiem zrobić dobrą zwrotkę ale dobrze wiem o co w tym chodzi. Zwrotki idą na drugi plan, szukam głośników. A Czemu przesada? Przecież mało jest takich projektów. Najwięcej jest na 6 -7" midbasach, no czasami na 8". Mam gdzie to postawić to po co się pchać w małe midbasy.

Czterech? Bez przesadyzmu :D . To nie lepiej jeden ale większy typu 34? SB ma mieć/ma coś takiego w ofercie.

W takim metrażu dopiero zaczynają oddychać takie duże głośniki , a nikt nikomu nie każe łoić tymi głośnikami na full
4 za dużo ? powiedź to japońskim audiofilom :biggrin:

Powrót