• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

projekt tuby

Reakcji
0
witam wszystkich

Potrzebuje projekt tuby dla glosnika tesli arz 6604 lub ARZ6608. Chce zrobic cos mniejszego od acuhorn nero125, jesli ktos dysponuje namiarami lub projektami to prosze o pomoc.

chodzi mi o tube a nie linie, w lini ten głosnik wypluje, to jest glosnik szerokopasmowy i ma malutkie wychylenie.

Z chcę sam bym wykonał Cos podobnego. Znalazłem projekt tuby... mozna by trochę przerobic i jak znalał.

Załączniki

• rearloaded.gif
    rearloaded.gif
    5.2 KB · Wyświetleń: 0
sphinx, chodzi Ci o ta tube Umberto & Tomaszo?? przeciez bylo duzo juz o tym. jezeli mowa o tym to dokladne wymiary bede mial jak braciszek przywiezie mi plyty bo juz mam wszystko przyciete ale nie zapisywalem poprawionych wymiarow

mmm niewiem czy Umberto/Tomaszo by sie zgodził... z forum znikły wszystkie plany i wymiary...

Tasior, oczywiscie zapytam o zgode jak bede publikowal. jezeli jej nie wyraza to pozostaje tylko samemu dokladnie rozrysowac ten malutki rysunek zrobiony przez umberto

Powrót