no i tak tu kazdy pisze o full hd hdmi i innych bajerach z ktorych wiekszosci obok siebie normalny czlowiek nie rozrozni a
Naprawdę nie widzisz różnicy w rozdzielczości pomiędzy fullHD a poniżej 1080p?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no i tak tu kazdy pisze o full hd hdmi i innych bajerach z ktorych wiekszosci obok siebie normalny czlowiek nie rozrozni a
na projektorze wg mnie nie wiem kazdy ma inne odczucia film bluray wyglada lepiej niz na moim fullhd tv
z full hd tylko w sali projekcyjnej w sklepie ale i tak sygnal nie byl full hd wiec zadna roznica.
Rozdzielczosc na projektorze mozesz ustawiac tylko pod karta graficzna
no wlasnie matryca mi padla w acerze
napisalem, ze
| ![]() |
Myślałem, że tylko ja mam pecha do matryc w acerze ![]() Kilka dni temu odesłałem swojego na urlop do Brna, za jakieś dwa tygodnie wróci, mam nadzieję, że nie skończy się jak u kumpla. Oddał lapa z uszkodzoną taśma od matrycy, a przysłali mu z pobitą matrycą i kazali jeszcze za to zapłacić | ![]() |
lklukasz a miałeś projektor acera ? bo tu mowa jest o projektorze a nie o laptopie! Ja tam acera wg nie bronię i neutralny jestem wobec tej firmy, zirytowało mnie natomiast to że komuś pada jakiś produkt to inny bo tej samej firmy też jest/będzie do kitu, tak nie można myśleć. | ![]() |