Marcy$ napisał:Ja bym sobie kompletnie darował klepanie w klawiaturę dla takiego lenia... wiedza ZEROWA, a w ogóle nie chce jej przyjąć. Zamiast przeczytać wątki (na innym forum też założył wątek) to tylko jak ostatni.... tylko się pyta o gotowy zestaw. A takiego czegoś niema. Tylko ingnorant tak robi. Nie szanuję naszej pracy, czyli odpowiadania na pytania, tworzenie FAQ oraz całej historii tego i innych for... totalne lenistwo.
Czy uważasz, że jesteś pierwszy, który chce sobie zrobić car audio? czy jako pierwszy wrzucasz sprzęt do Audi A4 B5? Jako pierwszy szukasz szpanowania basssssssssssssem?
Pozdrawiam![]()
Bardzo przepraszam jak to tak wyglada ale tak nie jest, naprawde szanuje to ze poswiecacie swoj prywatny czas zeby mi cos doradzic... Ja poprostu narazie prubuje zebera wiadomosci co sie teraz oplaca wsadzic do auta zeby ladnie gralo... W weekend bede mial trocche wiecej wolnego czasu co zaprojektuje caly system i napisze jak ja to widze a wy ocenicie i ewentualnie polecicie mi jakiesm modernizacje ok???