Elite co do faktur , firmę jednoosobową mogę zgłosić z dnia na dzień i praktycznie będzie mnie to kosztowało ok 200-300 zł miesięcznie . Resztę opłat mi uiszcza firma gdzie robię i to wcale nie małe składki, Na razie niczego nie opylam, tylko pokazuje projekty prototypów, także wyczekam do następnego roku do jesieni . Az się przygotuje .
Teraz już ma bardzo dobrze obcykanych podwykonawców, i większość części można robić na miejscu nie trzeba nic sprowadzać i kombinować , niestety kontaktów nie zdradzę, też tego nie wy-trzasłem znikąd .
Tak, tylko wtedy już nie będzie tak tanio, ponieważ musisz być VATowcem do wystawienia FV 23%.
To się fajnie mówi, że modushop drogi i lipny, ale prawda jest taka, że to co pokazałeś to obudowa żywcem wzięta od tego samego dostawcy co ma modushop. Przedniego panelu nie widzę dokładnie, ale szczerze to mnie w ogóle nie przekonuje, a nawet powiem, że jest co najwyżej średni. Tak samo jak już przejdziesz na legalny obrót - nagle okaże się, że nie będzie już tak tanio i w sumie to wyjdzie tyle samo co w modushop z obróbką.
Zobaczycie ze ceny obudów będą na poziomie modu , tylko zz ta różnica że będzie to obudowa z pełna obróbka .
Jak wystawisz mi FV 23% za gotową obudowę (pełna obróbka) w cenie surowej obudowy z modushop, to zwrócę honor.
Ostatnia edycja: