Czym dokładnie wyróżnia się ten egzemplarz? Jakość wykonania bezkompromisowa, aczkolwiek sam pomysł na wykonanie wg mnie przeciętny, bo faktycznie bardziej kojarzy mi się to z jakimś sprzętem technicznym, niż z najwyższej klasy wzmacniaczem audio 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wszystko zrobią w modu.pl, tylko za odpowiednią gotówkę...sam się przymierzam do zrobienia E-450 zbliżonego do oryginału.
Ciekawi mnie jeden motyw. Czym zaczernić plexi na frontpanel, tak aby można było od środka zrobić grawerkę, laser itd. ? Ma ktoś jakis pomysł?
Pokarze wam fotkę wzmaka od mojego znajomego , jest to prawdopodobnie jeden z najbardziej odpicowanych wzmaków typu 7100 , na razie . Pod względem konstrukcyjnym i zastosowanych elementów przewyższa oryginał, bezkompromisowa sztuka.
Właściwie nie jest to jedyny taki egzemplarz, tylko sporo audiofili olewa takie fora i wątpliwe że ktoś z nich wstawi tu jakieś zdjęcia . Japonce się jeszcze zdziwią - kiedyś , Osobiście bym widział bym ten wzmak z panelem ze złota ze złotymi gałkami , do końca sierpnia chciałbym już mieć takie panele w domu.
![]()
Macie cenę :
1PCS: 105USD/UNIT
5PCS: 88USD/UNIT
Anoda robiona w kolorze szampańskim . panel 1 cm gruby itp .
Projekt nie musi być robiony w kadzie czy inwentorze , wystarczą gołe rysunki techniczne oczywiście prawidłowo wykonane oni to przerysują tak żeby mieć pliki do maszyny - to nic nie kosztuje .
Koszty wysyłek to kwota ok 28 dolców , więcej opłat nie ma.