Koncowki,trafo,kondy i obudowa
latwo policzyc
+ robocizna jezeli nie wiesz jak to poskladac;p

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
2.5kva kładziecie ?trafo ok 900zł
2.5kva kładziecie ?
Buda z modu ponad 1,2kzł, trafo ok 900zł, końcówki ok 2kzł, kondy ok 400zł, zabezpieczenia + soft ok 500 (w naszej wersji), płaskowniki + śruby + przewody + gniazda + włączniki + blacha na półkę + muses02 + inne to następne parę stówek, do tego cała robocizna + przesyłki.
Freedi już nie raz żeśmy to liczyli, 4kzł nie ma szans, okolice 5,5kzł to już bardziej realne.
Ja jak bym miał sprzedawać swój model to min 8kzł, kupa roboty, czasu i nerwów mnie to kosztowało.
Może się wydawać za co tyle kasy, ale każdy sobie może policzyć (jeden z as na cenę 8kzł odpowiedział mi że za tę kwotę kupi oryginał od turków i dostanie żonę gratis - zostawię to bez komentarza - niektórzy wiedzą kto).
No tak macie wyższe napięcie i dodatkowe uzwojenia."Oto ceny wersji AUDIO:
A tam od razu ostatecznyWiem,że dla Ciebie,dla mnie i większości,którzy mają te końcówkę to ostateczny wzmacniacz.
Witam , w związku z pyt , PCB sterowników już są w drodze, koszta na razie nie znane , muszę wszystko później przeliczyć , koszt będzie zależny od wersji układu , oraz wersji oprogramowania .
Pcb bazowe są jeszcze nieco inne niż prototyp który pokazywałem, na układ będą się składały 3 szt pcb , bazowa , moduł z drugim procem i wyświetlaczem TFT oraz 3 pcb z dodatkowym wzmacniaczem operacyjnym i filtrem , potrzebny do zrealizowania słupkowego analizatora widma, który będzie sobie mrugał na wyświetlaczu - jako wizualne uzupełnienie układu .
Ogólnie mini komputerek . Jak wszystko będzie tak daleko to zaprezentuje układ .
Bardzo późno je zamówiłem , właściwie niedawno .
Co do wzmaków, właściwie mam 5 projekcików na bazie accu które nigdy się nie doczekały realizacji , różne wariacje np:
Też pcb zamówię , jak będę zamawiał obudowy .
![]()
Heh, chciałbym taki jeden "woreczek" dostać. Ale nawet E-450 to dla mnie daleka przyszłość... Pełna lista elementów do 450-tki była tylko dla tych co kupili PCB dostępna?![]()
co to za konstrukcja, jakieś bliższe informacje? może wyprze kiedyś jeszcze nie skończone 450...
Zdjęcie które pokazałem nie przedstawia żadnego konkretnego egzemplarza accu , spora cześć tych układów jest podobna konstrukcyjnie - powiedzmy mini wersja 7100