Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.
Ja mam jakiegoś zwykłego daca za 200 i też dobrze gra puźniej wkleję foto.
Dla mniej wymagających jest na ebayu np SMSL+ za 300 z grosze, bije na pewno wszystkie zintegrowane karty, ale to już jest temat z dacami na tym forum.
Witam , jaki ma być kolor tych pcb , zielony , niebieski , czerwony , czarny , złocone w całości zwykle wychodzą ok 20 zł drożej na sztuce także różnica w cenie nie jest jakaś wielka . No fajnie się świecą . Złoto jest najlepszym przewodnikiem i może ten um tegoż surowca na płytce jakiś tam wpływ ma .
Puszczę to do wyceny także w gdzieś we wtorek będę wiedział cenę .
Wpływu żadnego i drożej ale osobiście polecałbym złocone bo 20 PLN to nie dużo a można brać ze względu na świetny wygląd
Ogólnie jest demokracja to polecam aby osoby zainteresowane się wypowiedziały.
Sam dopiszę się do zamówienia bo w sumie nie mówiłem koledze Dzwiedziu ile będę brał dla siebie.
Co do kitów - dam znać jeszcze o cenie wszystkiego, na razie zamówienie na PCB składamy.
kwestia ile kpl bedzie zamawianych.. czym wiecej to nawet ze zlota uda sie utargowac moze na 160zl pare
Proponuje po zamówieniu i wysłaniu płytek a następnie kitów i odczekaniu troszke by nagromadzić siły zrobic zamówienie na trafo w wersji z puszeczka np. moze bedzie fajna cena
Zastanawiam się nad podpięciem do zamówienia ale 160zł za pcb odstrasza, jest szansa na to, że przy większej ilości chętnych niż te 12 da radę zejść z ceną?
Jak się nikt nie wyłamie to mamy już 17 kompletów, więc jest lepiej niż myślałem.
Przy grupowym na transformatory było by ok 10% taniej, a na kondensatory przesyłka prawie za darmo.
Ale są jeszcze kity i święta
Jak zamówimy pcb końcówek można zrobić listę na barwę, Jaskiniowiec ma projekt więc przy wycenianiu końcówek może przy okazji ją wycenić, na as też ludzie o nią pytają.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.