• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.

Umówmy się że lista jest otwarta do soboty wieczora.
W niedzielę wysyłam pw z namiarami do wpłaty i proszę o jak najszybsze przelewy by złożyć zamówienie.

Z tego co wiem to tak, spadliśmy z ceną do 90 PLN za stereo więc trza się zapisywać :)

Zastanawiam się nad dopisaniem się do zamówienia. Jedno mnie tylko ciekawi: co stanowi o tak okrutnej cenie za pcb?

22 kpl. już są.. może i ja też wezme 2kpl... wiec może cena jeszcze pojdzie w dół...?? dla Ilu kpl pcb została zrobiona wycena??

Na pewno będzie mniejsza cena jak weźmiesz jeden komplet i ktoś jeszcze się zdecyduje, ale trzeba się zapisać a nie gdybać..

90zł może i ja się skuszę, ale tylko PCB. Później może być problem z kupnem płytek w tej cenie.

Dobra niech tam dopisałem się:D Jak dobrze liczę 46szt płytek na naszym forum:D

Ostatnia edycja:
Z tego co wiem to tak, spadliśmy z ceną do 90 PLN za stereo więc trza się zapisywać :)

Warto by zaktualizować cenę w temacie:
http://diyaudio.pl/showthread.php/23043-Zamówienie-na-pcb-klona-accu-e-450

Być może dziś się dopiszę.

Myślę że w cenie się już nic nie zmieni , cenę podałem dla większej ilości , myślę że nikt się nie wykruszy .

Przy takiej cenie podejrzewam, że gdyby zostawić zamówienie otwarte dłużej to uzbierało by się 2x tyle osób ;-)

Ostatnia edycja:
nie musi chodzić o to, że "nie wiedzą czego chcą"
dla mnie trafienie na zamówienie końcówek to czysty przypadek
chciałem zamienić symka po ponad sześciu latach na coś innego, a akurat na "topie" jest ten model, wpadłem na forum (AS) przejrzałem tematy o czym obecnie się mówi i trafiło na accu
nie jestem kolekcjonerem wzmaków, nie gonię króliczka w nieskończoność, składam najlepiej jak mogę i słucham, słucham ...

Poza tym mogli wiedzieć, że nie chcą za 160zł samych PCB, za to za 90 czemu nie ;-)

Przez święta i tak nikt raczej nie będzie nic składał aż do nowego roku więc po co się spieszyć ? No ale to taka luźna propozycja, tak czy siak nie jest powiedziane, że przy 100 sztukach cena jeszcze spadnie przecież ;-)

Dopisałem się na kpl stereo i proponuję zbiorowe wykonanie obudów którym mogę się zająć.

Zakres: Frezowanie i grawerowanie wycinanie, malowanie proszkowe, anoda do dogadania
Obudowy mogą być także indywidualnie wykonane, kto co chce....
Możliwości praktycznie nie ograniczone.

Przykład:

Dopisałem się na kpl stereo i proponuję zbiorowe wykonanie obudów którym mogę się zająć.

Zakres: Frezowanie i grawerowanie wycinanie, malowanie proszkowe, anoda do dogadania
Obudowy mogą być także indywidualnie wykonane, kto co chce....
Możliwości praktycznie nie ograniczone.

napisz coś więcej, kto będzie to robił, Ty, czy za twoim pośrednictwem, jaka cena i za co - jakiś przykład
zapewne też bym się pisał na gotową obudowę

Powrót