Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jaki sposób rozwiązane byłoby zasilanie ewentualnego pre zamontowanego wraz z końcówką mocy w jednej obudowie? Jakie jest wymagane napięcie? Pytam bo chciałem zamówić trafo do końcówki .
Niby dla czego?Rozumiem, że napięcia takiego nie uzyskam z trafa końcówki i pre zasilany będzie osobnym?
A tu coś dla Was na pocieszenie oka![]()
![]()
Ale coś nie halo z ułożeniem ![]() | ![]() |
Nie na temat...
Ale coś nie halo z ułożeniem![]()
Klinowanie nic nie da - trzeba mieć ściski taśmowe, bo dobijanie kończy się jak widać niestety ![]() Źle zacząłeś układanie i potem poleciało. Nie układa się paneli tnąc równo w połowie. Ucinasz 1/3 (np.) i kładziesz do końca, potem ucięty kawałek z końca dajesz na początek i w ten sposób mijają Ci się poprzeczne łączenia i mniej widać, że to panele. I że się "krzywa podłoga" trafiła ![]() | ![]() |
Jako, że dziś sobota to zrobiłem z kolegą mały pojedynek wzmacniaczy i kolumn
Źródło dźwięku: Vincent CD-S6
Wzmaki w pojedynku: VINCENT SV-236 vs. Accuklon E450 + barwa E450
Kolumny: Audio Physic YARA vs. TL na AWX
Na wstępnie każdy z nas osłuchał swój sprzęt z 4 kawałkami testowymi. A następnie zaczęło się szukanie najlepszej konfiguracji tego co mielismy na stanie
Wynik testy to: Accuklon E450 (bez barwy E450) + Audio Physic Yara (ale to chyba nie jest zaskoczenie)
Tak naprawdę teraz wiem co ta mała końcówka tak naprawde potrafi. Panowi nie szczędzić $ tylko zrobić to raz a dobrze i macie b.dobry wzmak za małą kase!!!!
A tu coś dla Was na pocieszenie oka![]()
![]()