• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PROPOZYCJA ZLOTU AUDIOMANIAKÓW

• Autor wątku Autor wątku wovo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Co myśłicie nad zorganizowanie jakiegoś zlotu gości z diyaudio?? To było by Ciekawe:)) Dajcie jakieś propozycje. WG. mnie najlepiej gdzieś w środku polski cośtkaiego zrobić ....

Jestem za

Jestem za

Najlepiej w Gdańsku nad morzem... Piweczko, plaża - MAX WYPAS ;]

Już szybciej bym powiedział,że zlot wojewódzki.Bo każdy może pokonać odległość 100-300km.

Stwierdzenie, że najlepiej w Gdańsku jest trochę nieprzemyślane. Co jak co ale matematyka mówi jasno, że średnio najbliżej wszyscy mają do centrum. Ale fizyka mówi też, że potrzeba różnego czasu żeby dostać się do centrum z różnych miejsc w kraju :(. Taki zlot to interesująca i kusząca rzecz ale wykonanie to już inna sprawa.

panowei trawa rozmowy prawdopodobnie bedzie to warszawa nei bedzie podlegalo dyskusji jak komus nei pasuje niech nie przyjezdza jamoge pare ososb zabrac z bydgoszyc i na drodze warszawa torun

Kurcze ja chętnie bym sie spotkał z kimś z okolic olsztyna i pogadał o różnych rzeczach bo w sprawach audio w moim królestwie to naprawde średniowiecze. Czasem takie ekstrawaganckie twierdzenia czy jak to nazwać chodzą ze asz główka boli.

SŁAWOMIR napisał:
poczekajcie na "Poznań Motor Show" 11.05.2005 - 15.05.2005

obawiam się że w 2005 wystawcy znowu zbojkotują te targi :) w tym sezonie trendy są chyba używane autka . Nie wypali ani zlot, ani Motor Show.

Powrót