• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

prośba o głosy na książkę gimnazjalistów

Reakcji
0
Witajcie,

Nie jest to tematyka audio tylko trochę prywaty. Młody człowiek 13lat wraz ze swoimi przyjaciółmi napisali książkę i proszą o głosy, a że osoba z mojego otoczenia to proszę i Was.

Wymyślili sobie tematykę wszelkiego typu używek, które mogą dotknąć osoby w podobnym wieku. Jeżeli nie jest to dla Was kłopot to z góry dzięki. Wystarczy wejść i kliknąć na głosowanie.

Przeczytałem rozdział i szczerze się zdziwiłem. Fajnie napisane. Ludzie na gimbazę narzekają, a ja widzę że tak jak w każdej społeczności, są wieprze, a zdarzają się i takie perełki :) Zagłosowane. Pogratuluj autorom.

zaskakujecie mnie! Jak tworzyłem ten wątek to się zastanawiałem czy będzie jakikolwiek odzew, a nawet zastanawiałem się czy nie będzie ten temat wyrzucony.

Powrót