Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja też mam jakieś ? zamiast polskich liter,niema powrotu na stronę główną a przecież na górze tego fofum jest taki napis http://diyaudio.pl
niemożna zrobić z niego hiperłącza,linki na górze strony głównej są "pomieszane"
Pewnie tak!!!!Bo chodzi o to,że forum jest darmowe,tzn.pobranie jego szablonu,warunkiem jest chyba właśnie pozostawienie tego logo-nawet ze względu na prawa autorskie.
Ja napisalem o stronce ktora sie pojawia po kliknieciu na logo...z reszta kliknij i zobacz o co mi chodzi. To nie jest odnosnik do czegos zwiazanego z phpbb tylko do portalu, odnosnie ktorego tyczy sie nasze forum...no nie wiem jak to wytlumaczyc.
Moze zmienic link aby przekierowywal na diyaudio.pl, a nie na to co jest tam?
esh0 ostatnio pod tym nagłówkiem było zupełnie coś innego,a teraz..........niewiem co to jest,ale fajne ma funkcje,tylko zabardzo niewiem czemu to ma służyć
z tymi znakami polskimi to dziwna sprawa, bo mi przegladarka pokazuje kodowanie windows, ale wystarczy, ze sobie odswieze strone i od razu sa polskie znaki i kodowanie pokazuje dobre tzn. iso-8859-2
Nie wiem co jest nie tak, ale po przeczytaniu postu i powrocie na strone główną pokazuje mi, że post jest nieczytany.
...Właśnie zauważyłem, że ja w ogóle nie widze nowych wiadomości!
Sprawa wygląda tak: Po zalogowaniu się jest ok. i widze nowe posty, ale jak wybiore któryś z działów, to pokazuje mi ostatnie posty z 24.08. Mogę wybrać bezpośrednio nowy post i wtedy go widze, ale jak powróce do działu to posty znikiają. Forum widmo?
u mnie są polskie znaki, to chyba sprawa wybierania kodowania przez przeglądarkę, bo galeon i Konqueror wyświetlają ok a Opera całkiem zjada polskie literki.
Co do poprawek, to można zmienić odnośnik pod ->home całkiem u góry w lewym rogu.
logować się loguje ale czasem jak chcę napisać odp i już ją wysyłam wtedy zamiast ją zapisać na forum odnosi mnie na jakąś angielską str.. ostatnio dosyć często tak miałem.
pozdro
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.