• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Proszę zgłaszać błędy

• Autor wątku Autor wątku js
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja też mam jakieś ? zamiast polskich liter,niema powrotu na stronę główną a przecież na górze tego fofum jest taki napis http://diyaudio.pl
niemożna zrobić z niego hiperłącza,linki na górze strony głównej są "pomieszane"

Hmm tez nie mam polskich 'czcionkuf'.

Aha, czy ta podstrona ktora pojawia sie po kliknieciu na logo PhpBB jest potrzebna?

Pewnie tak!!!!Bo chodzi o to,że forum jest darmowe,tzn.pobranie jego szablonu,warunkiem jest chyba właśnie pozostawienie tego logo-nawet ze względu na prawa autorskie.

Ja napisalem o stronce ktora sie pojawia po kliknieciu na logo...z reszta kliknij i zobacz o co mi chodzi. To nie jest odnosnik do czegos zwiazanego z phpbb tylko do portalu, odnosnie ktorego tyczy sie nasze forum...no nie wiem jak to wytlumaczyc.

Moze zmienic link aby przekierowywal na diyaudio.pl, a nie na to co jest tam?

esh0 ostatnio pod tym nagłówkiem było zupełnie coś innego,a teraz..........niewiem co to jest,ale fajne ma funkcje,tylko zabardzo niewiem czemu to ma służyć :-)

z tymi znakami polskimi to dziwna sprawa, bo mi przegladarka pokazuje kodowanie windows, ale wystarczy, ze sobie odswieze strone i od razu sa polskie znaki i kodowanie pokazuje dobre tzn. iso-8859-2

Nie wiem co jest nie tak, ale po przeczytaniu postu i powrocie na strone główną pokazuje mi, że post jest nieczytany.
...Właśnie zauważyłem, że ja w ogóle nie widze nowych wiadomości! :(
Sprawa wygląda tak: Po zalogowaniu się jest ok. i widze nowe posty, ale jak wybiore któryś z działów, to pokazuje mi ostatnie posty z 24.08. Mogę wybrać bezpośrednio nowy post i wtedy go widze, ale jak powróce do działu to posty znikiają. Forum widmo? :o

u mnie są polskie znaki, to chyba sprawa wybierania kodowania przez przeglądarkę, bo galeon i Konqueror wyświetlają ok a Opera całkiem zjada polskie literki.
Co do poprawek, to można zmienić odnośnik pod ->home całkiem u góry w lewym rogu.

nie to nie jest jednorazowe, bo wyłączyłem identyfikację przeglądarki i systemu
mogę sobie na przykład właczyć identyfikację jako MacOS hehe :)

Mnie denerwuje to ze za kazdym razem jak wyłacze stronke to musze sie logowac nawet jak zaznacze by automatycznie to robił;/

logować się loguje ale czasem jak chcę napisać odp i już ją wysyłam wtedy zamiast ją zapisać na forum odnosi mnie na jakąś angielską str.. ostatnio dosyć często tak miałem.
pozdro

Powrót