• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Proszęo pomoc- wieża AIWA

jakiś kombajn muzyczny dvd, dvix, 2x 1000wat:) Jeśli uważasz że za tą cenę kupi coś lepszego to daj link..

to kup cokolwiek, ale przynajmniej nowe bo i ładniej wygląda, co pewnie się siostrze spodoba, nie jest zajechanym starym wrakiem, a do tego ma gwarę.

nosmaster napisał:
ale wieża ma coś w rodzaju basu a te giga worksy raczej nie :P
byś się zdziwił, one naprawdę grają nieźle.
Swoją drogą ciekawi mnie która wieża za 500zł ma bas ?
nosmaster, Ty w ogóle słuchałeś tych wież za taką kase ? :D

Te gigaworksy kupił mój znajomy ostatnio, de facto Viper :) rozebrał je i okazuje się że naprawdę są fajnie zrobione, w środku siedzą normalne zwroty , jakiś D klasowy wzmak, a całość gra naprawdę przyjemnie :)

takero napisał:
byś się zdziwił, one naprawdę grają nieźle.

zgadzam sie w 100%,slyszalem je i mam takie samo zdanie...nie dosc tego ze ladnie graja to jeszcze ladnie wygladaja.

no słyszeć to nie słyszałem ale takich kolorowych wieżyczek słyszałem sporo i z basem to nie jest naprawdę źle

nosmaster, mam w domu 2 wieze. jedna to tania LG na szerokopasmowkach ktora buczy a niegra basem a druga to dosc drogi model sony (80W STK) w ktorym kolumny fabryczne potrafia zagrac nawet niezlym basem... od ktorego boli glowa po godzinie ;]
dobre wieze sa. ale sa to raczej drogie modele

Powrót