• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Prowadzenie zasilania przez grodź

• Autor wątku Autor wątku PanMembran
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

PanMembran

Guest
Witam,
Macie jakieś myki na to?
Gdy jeździłem starymi samochodami sprawę miałem gdzieś, ale gdy teraz mam roczny wóz z prawie 2 letnią gwarancją jeszcze, zaczynam mieć obawy...
Macie jakieś sposoby, tajemnice?:)

Tu nie trzeba żadnej tajemnicy.
Na pewno jest kilka nieużywanych i zaślepionych gumowymi korkami otworów, które można wykorzystać.

Klasycznie szuksz przelotki w grodzi,jeżeli brak to przeciskasz w peszlu razem z tym co jest w przelotce.

Oczywiście z głową.

To mój, można powiedzieć, trzeci samochód, służący głównie do przewozu jakiś tam śmieci do firmy i czasem moto, dostawczak - dacia dokker, dlatego też nie chce w niego inwestować :)
Niestety wątpię by ktoś miał z daciami do czynienia :)
To ten odwieczny problem z nowymi samochodami - na gwarancji lepiej nie tykać ;))
Czasem zazdraszam właścicielom bepiątek czy innych tam civiców, starych mazd i tak dalej.

Powrót