Masz rację, ale nie ma co teraz dokładać do zwrotki kosztem głośników. Wpierw głośniki a później się zestroi.takero napisał:Niech lepiej w tę zwrotę zainwestuje...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Masz rację, ale nie ma co teraz dokładać do zwrotki kosztem głośników. Wpierw głośniki a później się zestroi.takero napisał:Niech lepiej w tę zwrotę zainwestuje...
Marcy$ napisał:Potrzebujesz zwrotnicy, która może pociąć tweeter na około 3000hz.
Żadna.grygi13 napisał:nie wiem czym różnią się 2 ostatnie. Która lepsza?
Zrób tak, żeby tweeterów nie zjarać a później się pomyśli o lepszą zwrotkę.cursor napisał:Za tę cenę kup 2 mundorfy 4,7uF, lepiej na tym wyjdziesz.
tak... a w fabrycznej zwrocie do tego siedzi mundorf 4,7takero napisał:niech lepiej w tę zwrotę zainwestuje...lklukasz napisał:Zamontuj do 25 kondensator 4,7uF i będzie ok.
cursor napisał:To tak jak mówiłem...grygi13 napisał:Za tę cenę kup 2 mundorfy 4,7uF, lepiej na tym wyjdziesz.
a jaką aktywną zwrotnicę a właściwie 2 szt proponujesz w cenie 40 paru złotych... :?:takero napisał:Zresztą jak sądzę w cenie tych mundorfów znajdziesz aktywną zwrotę.
mowa była o aktywnej...lklukasz napisał:tak... a w fabrycznej zwrocie do tego siedzi mundorf 4,7
dwóch ? Ja nie spotkałem się z aktywnymi zwrotami mono, wszystkie które mialem były stereo... Widać za małym haj endowcem jestemlklukasz napisał:a jaką aktywną zwrotnicę a właściwie 2 szt proponujesz w cenie 40 paru złotych... :?:
racja, chodziło mi o stereo a nie o2 szt mono...takero napisał:dwóch ? Ja nie spotkałem się z aktywnymi zwrotami mono, wszystkie które mialem były stereo... Widać za małym haj endowcem jestem![]()
ja chętnie pożyczę aktywną zwrotkę i pokombinuję...takero napisał:pożyczam od znajomego , jednego z wielu, a jakby ktoś inny nie miał kogoś na miejscu to może od kogoś z forum pożyczyć , wysyłka w obie strony to 20zł , bawię się potem przez wieczór bądź dwa jak bardzo mi się nudzi z paroma płytami
możesz podać przykłady?takero napisał:Pomijam już wszystkie okazje na allegro...
przejrzyj sobie kategorię "procesory dźwięku" w zakończonychlklukasz napisał:możesz podać przykłady?
Do Simplexa 25 dedykowany i zalecany kondensator to 3,9 uF
a dlaczego nie maja isc calym pasmem? przeciez narazie ich nawet nie sluchales wiec nie wiesz czy "krzycza" na srednicy...grygi13 napisał:I ponawiam pytanie, co z midbasami żeby nie leciały na całym paśmie? Czego tutaj będe dokładnie potrzebował?