przeciez zapewne autor ma telefon u moglby go uzywac...
Nie koniecznie Pawle gdyż tel który ostatnio używam to nokia 2626

który szwankuje ostatnio, wiec wymianę go i tak brałem pod uwagę; po prostu nie łączyłem obu tych wątków gdyż nie sądziłem ze jakiś tani tel. mógł by zagrać powiedzmy na poziomie MP3 play. za 200zł (na dzień dzisiejszy) a i słyszałem, że słuchanie, katuje baterię...
Używam nokii 2626 bo ma największa jak dla mnie zaletę - baterie ładuje co tydzień, czasami nawet prawie dwa

U mnie tel. służy tylko do dzwonienia, nawet sms jak nie muszę to nie wysyłam tylko wole zadzwonić, FB w tel. int. czy oglądanie jakiś tam filmików i tego typu inne sprawy - mnie to wszystko omija, ja tylko dzwonię, więc poco miałbym przepłacać za to wszystko inne... Dobra bo się rozpisałem... konkretnie:
Zakup nowego tel. też jest brany pod uwagę - 150-200 zł a do tego miał bym kupić mp3 player za ~150zł = ~350zł Jeśli faktycznie uda się za taką kwotę kupić coś co będzie zacnie grało, to idę na to; jeżeli nie to wracamy do pkt. wyjścia i koncentruje się na MP3 p.
Nadmienię iż taki odtwarzacz MP3 jest w stanie wydźwięczeć formaty WAVE, Flac, ogg z tego co ostatnio zauważyłem, a tel ?
iPhone - czy odtwarza on audio tak jak iPod ? Czy to dwa inne jabłuszka?