• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Przetwornica

Reakcji
0
Widzę,że Irek już do nas dołączył więc chciałem zapytać czy są już te płytki do przetworki samochodowej??

Ja ci odpowiem ze na 99% sa po dzis napisał na forum kto pierwszy złozy mu życzenia urodzinowe temy wysle plytke przetwornicy.

Je sie spózniłem ale zyczenia i tak mu składam. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Irek!!!

No ja niby już mu złożyłem :-)

Ale złoże mu jeszcze raz na forum:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Irku!!!!
Dużo szczęścia,zdrowia i radości,
niech Ci niski basik w domu gości.

Drzewko spójrz do kalendarza i spróbuj jeszcze raz:-)

Panowie, pytania osobiste na PW, a zyczenia na Off Topic.
BTW. Udanych imienin ;)
Pozdro
Dexter

To w koncu irek ma imieniny czy urodziny, bo naprawde ciezko wywnioskowac z powyzszych postow, a z kalendarzem jestem na bakier ;)

Lepiej później niż wcale :-)

Tylko dalej niewiem co z tymi płytkami,czy Irek sprzedał płytki już czy jak....Bo leży mi blacha aluminiowa 3mm w domu na panel i jakoś tak bez tej płytki do przetworki(głównego elementu całego napędu:-) ciężko mi się zmotywować............do "dalszej owocnej pracy" :/

Powrót