Nie bo nie miałem nigdy 29TFF.A byłbyś w stanie porównać Seas 29TFF/W do DXT?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie bo nie miałem nigdy 29TFF.A byłbyś w stanie porównać Seas 29TFF/W do DXT?
a teraz zagadka - czy ktos uswiadomil tych panstwa ze zle zamontowali glosnik?
te glosniki tak wygladaja, zeby umiescic kopulke niecentralnieA tak w zasadzie - to czemu źle?
po co uzywac taki glosnik w klasycznym ustawieniu?
do tego sa mniejsze tweeteryPo to żeby przesunąć centrum akustyczne bliżej midwoofera?
te glosniki tak wygladaja, zeby umiescic kopulke niecentralnie
po co uzywac taki glosnik w klasycznym ustawieniu? skoro mogli uzyc klasyczne zapewne tansze
Po to żeby przesunąć centrum akustyczne bliżej midwoofera?
do tego sa mniejsze tweetery
Ten morel jest tak paskudny, że żadna orientacja mu nie pomożeA ja myślę że użyli ten tweeter dla dizajnu
w sensie design czy brzmienie?Ten morel jest tak paskudny, że żadna orientacja mu nie pomoże
Jedno i drugiew sensie design czy brzmienie?
a sluchales z subem czy bez?Pytanie do Mariana kiedy i czy będziesz udostępniał projekt TL-ek które tak za..biście grały na wystawie?
Pytanie do Mariana kiedy i czy będziesz udostępniał projekt TL-ek które tak za..biście grały na wystawie?
1pcs 3"inch HiFi full-range speakers 4/8ohm 8-20W Square 78*78mm / round Φ89mmNo i te monitorki tez były ładne:
![]()
Czy to tn głośnik?
Raczej Mark Audio :Czy to tn głośnik?