Ten dls to ciekawa propozycja.
ten czarny?
poprzednik chyba a4?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ten dls to ciekawa propozycja.
A jest jakaś alternatywa, żebym w założonym budżecie 150zł (można naciągnąć do 200) zrobił godniejsze okablowanie? Bo myślałem żeby kupić kilka m kabla 20mm^2, konektory, oprawkę na bezpiecznik i do tego z 15m kabla np procab mc305 (mikrofonowy, 2 żyłowy w ekranie, gdzie jedna żyła to byłby sygnał, a druga masa połączona z ekranem) do tego 8x RCA i poskładać wsio w kupęJeżeli masz zamiar kupować gotowy zestaw
Widzisz, a mówiłem że porządny sklep ![]() | ![]() |
do tego z 15m kabla np procab mc305 (mikrofonowy, 2 żyłowy w ekranie, gdzie jedna żyła to byłby sygnał, a druga masa połączona z ekranem) do tego 8x RCA i poskładać wsio w kupę
Hehe, oba DLSy są czarne, tylko jeden aktualnie za 360zł, a drugi 550zł i aukcja zakończona niepowodzeniem sprzedającego.
czyli +12V (żółty) mam zlutować też podświetlanie (pomarańczowy)
czy to jest z maty szklanej i żywicy epoksydowej, czy jakieś inne maty/żywice?
czy wzmacniacz może być tak ukryty za płyta wiórową/mdf bez szkody dla niego (przegrzanie)?
Teraz pytanie: fabryczna instalacja pod radio w Unie składa się z 6 kabelków: +12V, GND, i 2x 2 kabelki na głośniki :/ Kupiłem gniazdo iso żeby to jakoś podłączyć i nie wiem czy razem z zasilaniem, czyli +12V (żółty) mam zlutować też podświetlanie (pomarańczowy), czy w jakiś inny sposób podłączyć te kable (np do odbiornika, który dopiero dostaje napięcie po odpaleniu auta czy przekręceniu kluczyka)?
typowe pompki