Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie bardzo rozumie dlaczego te dwie wiadomości pod moim ogłoszeniem? Jeśli robimy z kogoś projektu i jest to zaznaczone to zrobimy frezowanie jak nie to nie bo rozumie że ktoś to przemyślał.
Tak jak wspomniałem robiliśmy kilka zestawów i pod frezowania raz są raz ich nie ma bo ktoś je chce a ktoś inny nie. Jeśli robimy z projektu to nie odważę się dodawać takiego frezowania na własną rękę by nikt mi nie zarzucił zmiany w projekcie. Na forum samo podcięcie raczej rzadko jest stosowane przynajmniej w tych kolumnach które przeglądałem. Podcięci takie czasami może być też problematyczne przez to że zmniejszamy ilość materiału w miejscu w którym wkręcamy wkręty.
Jeśli chodzi natomiast o samo wykonanie to z technologicznego punktu widzenia nie mam z tym żadnego problemu.
1. To zależy od tego, jaki efekt chcemy uzyskać.
2. Podkładowanie i szlifowanie szlifierkami oscylacyjnymi trwa do momentu, aż powierzchnia pod lakierem stanie się gładka. Dopiero wtedy nakładamy warstwę nawierzchniową – matową lub z połyskiem, w zależności od preferencji.
3. Elementy są podkładowane raz, czasem dwa razy, dlatego kanty nie stanowią problemu. Większość frontów, szczególnie przy kolumnach monolitycznych, również wykonujemy na gierowanych krawędziach.
ICA kiedyś malowaliśmy ale zdarzały się problemy z mieszaniem lub starzeniem się kolorów.
Hesse, Adler