Ceny nie są wygórowane, każdy z tych paneli kosztuje coś koło 5tys pln w sumie za 15tys można sie bawić w mixowanie dvd.
fakt troche przesadziułem, ale gdy pioneer wprowadził swój odtrwarzacz(pojedyńczy za 17tys szt) to niebardzo wiedziałem jak na tym mixować, teraz już wiem
Mi się wydaje że w tym fachu ważny jest efekt końcowy. Panowie nie można przecież wiecznie stać w miejscu. Wiadomo że na czarnych kążkach to sztuka grać, znam nawet opinie że z czarnych łatwiej niż z cd
vinyle do pewnego momentu oferowały znacznie większe możliwości od cd, dziś gdy nic już nie jest granicą(jedynie zasobność portwela) nie widzę przyczyn by działać antypatią do cd. Różnice np w scrachu na cd i vinylu nadal moga być wyczute przez ucho znawcy, alke to słucha tego na dyskotece.
a może to raczej podświadomy strach?? Jednego jestem pewien, vinyle zostaną jeszcze długo a ich miłośnicy napewno będą mogli wykożystać nowinki techniczne takie jak ww. napewno wzbogacą ich sety.
Ta antypatia przypomina mi zachowanie w stylu - Ja nie będę jeździł mercedesem bo nim jeżdżą dresiarze