• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pytanie o kolumienki Jamo S 608

Reakcji
0
Witam kolegów mam takie małe pytanko, planuje sobie kupic takie kolumienki i zechce je napedzic Yamaha PianoCraft MCR-840 jak myslicie dadza rade????dobrze zagrac??

Mam jeszcze jednomale pytanko tak zupelnie na boku co zrobic jesli po uplywie gwarancji spali sie ktorykolwiek glosnik???? albo resor glosnika sie porwie???naprawia sie takie cos czy kolumny na smietnik i nowe????

co zrobic jesli po uplywie gwarancji spali sie ktorykolwiek glosnik???? albo resor glosnika sie porwie???naprawia sie takie cos czy kolumny na smietnik i nowe????

wysylasz glosnik do naprawy do jakiegos dobrego serwisu (wbrew pozorom jest ich malo) lub do jakiegos dosiwadczonego forumowicza
o wymianie calego glosnika na oryginalny mozesz zapomniec...

ja bym sie obawial ze te yamaha nie pociagnie jamo

Nie na temat...
A może mi ktoś wyjaśnić po jakiego grzyba są w tych kolumnach aż 3 głośniki średniotonowe?:huh:

Powrót