• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pytanie o zawód

Reakcji
0
Może nie powinienem zadawać tego pytania, ale tak mnie to troche nurtuje.. Ilu ludzi na tym forum związanych jest zawodowo z branżą?? I w jakim charakterze?

Ja jestem związany....... z obudowami bass - reflex a dokładnie z rurkami ------- jestem hydraulikiem.
pozdro

czesc
ja z zawodu jestem studentem :) mechaniki i budowy maszyn- kierunek automatyka, a jestem po technikum elektronicznym <rotfl>

a tak namarginesie ciekawe ile jest tutaj ludzi np z tonsila, skarta czy empire ktorzy "podchwytuja" pomysly:)
buziaczki

Wchodzą na strone i dławią sie slangiem i tyle z tego. A co do slangu to ktoś kiedyś fajny pomysł podrzucił z flaszkami.

A JA zacząłem dzis chodzic do 2 klasy gimnazjum chciałbym byc isc na studia np. elektronika i automatyka tylko pewnie bede dentysta :D Jak mamusia :P

Zawód wyuczony Technik Mechanik Budowy Maszyn i Urządzeń Przemysłowych. A w tej chwili student Elektroniki i Telekomunikacji i pozdrawiam wszystkich zaoczniaków :P

Zapomniałem dodać że jeszcze skończyłem Szkołę Muzyczną Ist :P

Jak na razie doszedłem do V klasy Technikum Elektronicznego i mam nadzieję, że się na tym nie skończy.

a ja tegoroczny maturzysta nowej zreformowanej i chorej szkoly potem mam nadzeje elektronika lub inormatyka

no dobra to może i ja się wpisze,
technik elektronik o specj. urządzenia audiowizualne ;)
student 2 roku fizyki UAM i jak dobrze pójdzie to specjalność akustyka

Powrót