• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pytanie o zestaw na przód BMW E36 sedan

Reakcji
0
Witam!!! Chce załozyc zestaw na przód bo jak wiadomo BMW nie wysiliło sie w tej sprawie :razz: głosniki sa obok nóg i sa to niestety 13 i niema mozliwosci załozenia dystansy :sad:
Kasa jaką moge wydac to powiecmy 450zł na przednie drzwi bo auto to sedan wiec na tylne drzwi też bede chciał cos zamatowac :wink:
chciał bym uzyskac jak najczystrzy dzwiek z odrobina basu bo myslałem ze własnie w te tylne drzwi dam jakies 16 basiki :razz:
wzmaka jakiego mam pod przód to BLAUPUNKT GTA 4100 chodz nie wiem czy bedzie sie nadawał pod system przedni???

Te 450zł to wydaj na przód. Na temat paneli w e36 można już książkę napisać, jest o tym sporo w internecie.

Ten wzmacniacz to nadaje się do napędzenia subwoofera, ale w przypadku przodu na jakość bym nie liczył

miał ktos doczynienia z tymi gosnikami czekam na opinie :wink:

ALPINE SPS-171A

Kształt
Okrągły

Rozmiar [mm]
165

Inne
Neodymowy magnes głośnika wysokotonowego, Magnes Linear Drive

Zestaw 2 drożny

Rodzaj
Niskotonowy, Wysokotonowy

Moc znamionowa [W]