Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
daniel69 napisał:GDN 15/40/5 plus xt25 lub dx25
IMO też głupota. To, że droższy nie oznacza, że danemu człowiekowi dźwięk będzie odpowiadał.Pawel S. napisał:a wg mnie takie porownanie jest bez sensu bo HDS jest 2x drozszy
Imo jemu może nie ale "ciekawiej zagra".Visco napisał:IMO też głupota. To, że droższy nie oznacza, że danemu człowiekowi dźwięk będzie odpowiadał.
To zależy co kto lubi.daniel69 napisał:mam pytanie co ciekawiej zagra:
a wg mnie lepiej kupic przynajmniej seas'a lub ushera ;]jamess8 napisał:Zdecydowanie lepiej jest dopłacić do XT25TG. MOże zbyt dużo oczekiwali od głośnika za 100zł.
mi sie wydaje ze na sile probuja ciac go jak najnizej i to jest wina zlego brzmieniajamess8 napisał:No właśnie ja nie wiem czy to kwestia złej aplikacji, czy po prostu ten DX jest taki słaby
Pawel S. napisał:wiecej nie kupie ani DXa ani XT25 (XT19 "cyka" ale nie szelesci tak jak XT25 :???: )
zwrotnica akustyka - czyli znowu niskie ciecie 3 rzedemJacek90 napisał:Wg mnie też nie szeleści, może Pawle miałes złą zwrotke??