• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

quadral

Reakcji
0
Witam wszystkich forumowiczow! Mam do was pytanko (a moze nawet dwa) i mam nadzieje ze ktos mi pomoze... czy ktos moze slyszal cos o wzmacniaczach car audio marki quadral?trafia mi sie taki 4 kanalowy o mocy 300W... podobno dobry sprzet ale ja wole sie doradzic fachowcow. Drugie pytanko odnosnie radia...jestem na etapie poszukiwac i zastanawiam sie nad sony cdx-m630 lub jvc kd-lx 30R...moze ktos zna wady i zalety??chetnie dowiem sie czegos ze tak powiem z "sekcji zwlok". Jesli jestem na zlej drodze do w miare grajacego audio to niech ktos mnie naprostuje hehe...pozdrawiam i czekam na odpowiedz z waszej strony!

pomyliles fora to nie car audio a raczej home audio,

a tak od siebie to zadnego sony, panasnica, blaupunkt itp. co niektore jvc sa fajne, ale poszukaj raczej jakiego alpine lub clariona

z radioodtwarzaczy to Nakamichi, Becker, Alpine, Clarion. Reszte sobie daruj no chyba, że te modele z wyższej półki.

nawet jesli to mode z wyzszej polki to daruj sobie i sony i jvc obaj producenci maj sleba radia

Powrót