Mam krótkie pytanko - czy użytkownicy tego forum mają jakieś rabaty w sklepach internetowych związanych z tematyką diy audio?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak z ciekawości były sklepy zainteresowan reklamą na forum? Rozumiem zasady ale w dzisiejszych czasach wszędzie jest reklama - nie musi być przecież od razu pół strony w animowanych gifach.Nie mamy stałej współpracy z żadnym ze sklepów bo nie uznajemy reklamy na naszym forum
A to zazwyczaj za logo uszczone na stronie sklepy dają rabaty
Miałem swój sklep komputerowy - wiem że "zawsze coś można zrobić dla Klienta w promocji" i dodam że zawsze to się opacało bo klient wracałDuzy zysk?
Wiesz ile wynosi marza sklepów?
Jestem w innym klubie motoryzacyjnym i w dużej sieci moto mamy rabat na numer klubowy -20% - bez względu co kupię, w jakiej cenie i ilości, bez żadnego marudzenia, negocjacji - nieraz tylko z lekkim uśmiechem sprzedawcy.I tak odrazu pytasz o zniżkę?
Jestes ich stałym klientem?
Kupowałes u nich kilka razy?
Jestes z nimi w kontakcie?
- nie mam zamiaru polemizować, jedynie dziwi mnie to i chętnie poznałbym powody takiego stanowczego "NIE dla reklam"Co do reklamy na forum i ew umowy z jakaś firma/sklepem to nie bedzie czegos takiego!
Tak przegladając forum to stx powinien dać rabat dla klubowiczów a może tylko wybrani mają konkretny rabat????