• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Radio do 200zł

Reakcji
0
Witam, poszukuje radia do max 200zł z przesyłką.
Takie aby w swojej cenie dobrze grało a przy tym miało gniazdo usb lub na kartę pamięci.
Ma ktoś z forum coś do polecenia??
Pozdrawiam.

[ Dodano: 2010-05-30, 19:00 ]
Znalazłem coś około w tej cenie takie radyjka jak
Radio Pionier DEH 1120
Radio Pionier DEH 1100 MPB
SONY CDX-GT25 CD/MP3 1-PRE-OUT AUX
Kenwood KDC-3047G
LG LAC-3900RN LAC3900 RN PILOT
JVC KD-R312 AUX-IN CD/MP3 PRE OUT
Jakieś opinie które wybrać?

DJ Gilbertus napisał:
Xomax XM-RSU202, na moje ucho ładnie gra, tani i wyjście na wzmacniacz w razie czego.
Co do grania to nie wiem ale faktycznie tani. Po szukam jakie ma opinie... dzięki za propozycje

[ Dodano: 2010-05-30, 23:45 ]
Teraz tak po opiniach śmigam i jak narazie to tej marki sprzęt ponoć często się psuje no ale i tak ludzie dają duże plusy

Z tych wszystkich jestem za Kenwoodem.

A Tak po prawdzie, to bierz, które Ci się podoba, grunt, żeby to nie był totalny chinol jak koledzy polecają

Po długim namyśle kupilem Radio Pioneer DEH-2200UB.
deh2200ub_main_gallery.jpg

deh2200ub_rear_gallery.jpg

deh2200ub_angle_gallery.jpg

http://www.pioneer.eu/pl/products/25/121/61/DEH-2200UB/index.html
Warto było za te pieniądze, tyle powiem.
pozdro

... za min 280zł. Dobrze że mogłeś dołożyć tylko po co było się zarzekać że absolutne max 200? Na pewno warte ceny.

No i radyjko jutro ide oddać, grało jakieś 20minut aż tu nagle cisza. Jeszcze mi się nie trafił taki przypadek że coś tak szybko padło. A podłączone wszystko ok.

Wracałem autkiem z zakupów no i nagle ucichł.ehh...to dopiero sprzęt.;p nic się nie nacieszyłem.

Rozebrałem wszystko i przejrzałem okablowanie, znalazłem przyczynę, Przy jednym przednim głośniku jest kostka która zwiera ze sobą kable po przez zaciśnięcie wkrętem. A jedna z tych śrubek była za długa i dotykała do masy"drzwi" gdzie we wzmacniaczu włączało się jakieś zabezpieczenie. Radio gra aż miło. :mrgreen:

też miałem zwarcie do masy jednego z przewodów głośnikowych, radio grało normalnie nic nie było słychać tylko po około 10 minutach się wyłączało (zabezpieczenie termiczne) a całe było gorące że można się było popażyc :P a radio to jakies delco czy coś tam ale gra do dziś :P

Powrót