• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Radio do 300zł

Reakcji
1
Nie znam się całkowicie na CA poszukuje taniego i dobrego :lol: Radia z CD ewentualnie mp3 do autka:] Cena max 300zł:] Ktoś coś zna? Cudów nie oczekuje.

Wiem ze pytań podobnych była setka ale czasy sie zmieniają technika i Chinolki ida na przód :wink:

W tej cenie to raczej nie masz dużego wyboru. Z jvc masz modele G300/400, pionki z serii 2000, kenwoody seria3000/4000 o sony nie wspominam... Tego clariona nie słyszałem a z w/w to jvc najbardziej mi się podobał. sam osobiście używam pionka i nie narzekam. Bardzo wygodne jest wielofunkcyjne pokrętło

dj_zibi, lepszego niż ten clarion nie znajdziesz, przerabialem kilka nowych radii roznych firm ;) to ze Ci ich nie poleci irek czy ktos inny nie znaczy ze są złe...

Jazda ze starym Grundikiem dała mi mocno w kość wiec zabieram sie juz na prawdę za tuning CA w Golfie 3 :mrgreen:

Głośniki wszystkim znane Mivoce 16cm:)

Co do radia wybór padł chyba na Pionka 4000. Ktoś spotkał się z tym radiem? Za 350zł chyba nic lepszego nie dostane.

Ale zeby byla jakosc to musi byc wogole dzwiek, a jak ma isc z nosnika XXI wieku to jak inaczej to zrobic..

pegelmesser, widzę że nie miałeś okazji przesłuchać obu modeli, a szkoda. To że dołożyli USB które nie wszystkim jest potrzebne, odbiło się dość mocno na jakości wysokich tonów w tym radiu. Coś za coś, jak powiadają - wolę zrezygnować z USB, jest bardzo dobrej jakości aux, więc mi wystarczy - wiadomo, komuś innemu może nie. Jego wybór.

wasik1989 napisał:
To że dołożyli USB które nie wszystkim jest potrzebne, odbiło się dość mocno na jakości wysokich tonów w tym radiu

A to ciekawe powiazanie.. pewnie dzieki temu rozliny doniczkowe w Japonii tez zmienia swoj cykl wegetacyjny.... :razz:

pegelmesser, wiem że co ma piernik (USB) do wiatraka (wysokie tony) ale skoro dodali coś, to musieli na czymś oszczędzić, nie ma tak dobrze ;)

dj_zibi napisał:
I tak kupie pionka deh4000. Niestety musze mieć CD:)

Kolega ma to radio i nie narzeka . Aczkolwiek mi sie baardzo nie podoba jego wyglad oraz to ze ma dżojstik nie wygodny (bardzo maly) alee o gustach sie nie dyskutuje wazne zeby grało i bucało :D

A co najlepsze kupil sobie pendrive'a 8gb i w sumie wcale nie uzywa cd :D

Powrót