• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Radio do fabrycznych głośników

• Autor wątku Autor wątku Rfck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
1
Witam

Pytanie do ludzi którzy siedzą w CarAudio, ja niestety nie jestem na bieżąco.
Poszukuję radio dla siostry do auta.
W aucie jest fabryczny dwu-drożny system z przodu i Sub DIY.

Potrzebuję radia które będzie miało dobre, proste menu bez zbędnych dupereli, jakie macie propozycje w kwocie do 800 zł ?
Radio 1 lub 2 DIN z wyłączeniem dotykowych.

W tej chwili jest zamontowany jakiś tani pioneer który jest tragiczny jeśli chodzi o ustawienia.

No właśnie w tej chwili jest jakiś Pioneer ( nie pamietam modelu) to jest tragedia.
Niby radio za 250 zł a ustawień ma aż za dużo ;).
Po odłączeniu akumulatora znika połowa ustawień, pozatym czasem jest problem z wyłączeniem go i trzeba ściągać panel, może jest uszkodzone, nie wiem ale idzie na sprzedaż na pewno.

Dzięki lklukasz za propozycje, zaraz sobie przeczytam co nieco o nim
Z jakich względów go polecasz ?

to doswiadczony forumowicz - nie robmy sobie jaj
:D

Bardzo fajny ten clarion, ciekawe ustawienia dźwięku w tym cyfrowa korekcja czasu. Jedyny minus to Usb na kablu z tyłu i będzie trzeba go jakoś wyprowadzić na zewnątrz.
Problem rozwiązany, wystarczy wybrać CLARION CZ703E :)

Ostatnia edycja:
To nowszy model tego co pokazalem ;)
Bedzie pan zadowolony... a właściwie pani :)

Gra bardzo dobrze, ilosc funkcji i mozliwosci przewyższa inne konstrukcje w podobnej cenie

Powrót